Μια γρήγορη και απόλυτα απολαυστική συνταγή…
Θα χρειαστούμε οκτώ πυρίμαχα μικρά μπολ. Σε χαμηλή φωτιά βάζουμε το γάλα στην κατσαρόλα, τις φλούδες εσπεριδοειδών και την κανέλα. Σε μπολ βάζουμε τους κρόκους, το κορν φλάουερ και τη ζάχαρη. Με σύρμα τα χτυπάμε να διαλυθούν. Μόλις πάρει βράση το γάλα, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Με γρήγορες κινήσεις και πάντα ανακατεύοντας με σύρμα ρίχνουμε στο γάλα το μείγμα αυγών, ανακατεύουμε πολύ καλά και ξαναβάζουμε την κρέμα στη φωτιά. Αφήνουμε λίγα λεπτά να δέσει ελαφρά. Σουρώνουμε τη κρέμα σε ψιλή σήτα και την ισομοιράζουμε στα οκτώ μπολ. Τη διατηρούμε στο ψυγείο.
Για να σερβίρουμε: Πασπαλίζουμε 1 κ.σ. ζάχαρη σε κάθε κρέμα, αφήνουμε 1΄-2΄ να σταθεί και την καραμελώνουμε για λίγα λεπτά κάτω από καυτό γκριλ ή ακόμη μπορούμε χρησιμοποιήσουμε ειδικό φλόγιστρο .